IT Поддръжка

Ограниченията в бюджета могат да представляват предизвикателства за малките и средни предприятия, както и на startups, когато се отнася за необходимите ресурси, инфраструктура и персонал, нужни за предоставянето на вътрешна IT поддръжкa.

Ние предоставяме висoкокачествени услуги по дистанционна администрация на системи за Linux и Windows, сървъри, мрежи и други отдалечени услуги. 

Help/Service Desk

Нашият професионален екип ефективно сътрудничи с вашата организация, за да осигури изключителна IT поддръжка и услуги за Help Desk. Нашите решения са достъпни навсякъде и по всяко време чрез телефон, имейл, уеб чат или нашия сигурен уеб портал. Всички наши предложения за Help и Service Desk включват достъп до нашата платформа за IT управление, без допълнителни разходи. За тези, които предпочитат да използват система за управление на тикети от трети страни, нашата платформа за ITSM предлага пълна интеграция чрез нейния API.

Персонализирани канали за поддръжка

Осигуряването на добро преживяване за клиента, което отговаря на конкретните нужди на вашия бизнес, включва в себе си повече от бързото решаване на проблеми. В основната на нашата услуга е персонализирането ѝ спрямо вашите конкретни нужди.

Винаги онлайн

Експертни мнения 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Опитни специалисти

Получете мнението на нашия винаги достъпен IT екип, в помощ на вашите клиенти в нужда.

SLA

Финансово подплатеният ни SLA, Ви гарантира винаги високо ниво на услугите ни.

Пълна видимост

Получавайте незабавна информация за вашите услуги, чрез отчета в реално време и специализирания за клиенти портал.

Следващи стъпки

Нека заедно установим нуждите на вашия бизнес - консултацията ни е безплатна!